Οι πρωτοπόροι στις λύσεις διάβρωσης

Ξεκινώντας από την εφεύρεση της συσκευασίας VCI Poly Film Packaging είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξειδικευμένης διαχείρισης στους πελάτες μας. Δείτε όλα τα προϊόντα προστασίας από τη διάβρωση και τις λύσεις της Zerust®.

Παγκόσμια Τεχνική Υποστήριξη Zerust

Η ZERUST EXCOR παρέχει υποστήριξη και υπηρεσίες σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου 29 συνεργασιών κοινών επιχειρήσεων.

Εργαστήρια σε όλο τον κόσμο

Τα συστήματα πρόληψης της διάβρωσης μπορούν να αξιολογηθούν σε εξαιρετικά ακραίες προσομοιωμένες κλιματολογικές συνθήκες και αλλαγές σε ένα από τα πολυάριθμα κέντρα τεχνικής υποστήριξης της Zerust.

Slider
Image
Image
Image

Η προστασία διάβρωσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία!

Οι λύσεις της Zerust® θα επιλύσουν τα προβλήματα διάβρωσής των υλικών σας αυξάνοντας παράλληλα την οικονομία της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και ενισχύοντας την δική σας ικανοποίηση αλλα και του πελάτη σας.

Εκτός από τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο προστασίας διάβρωσης της Zerust®, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξιδικευμένες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η Zerust® σας προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις για την διάβρωση. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!